Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1021
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАзаман, М.Я.-
dc.date.accessioned2022-09-21T08:01:09Z-
dc.date.available2022-09-21T08:01:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАзаман М.Я. Удосконалення технології сирокопчених ковбас : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Азаман М.Я. - Київ, 2021. – 156 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1021-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнології виробництваuk_UA
dc.subjectсирокопчені ковбасиuk_UA
dc.titleУдосконалення технології сирокопчених ковбасuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.advisorСніжко, О.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Azman_M_2021_m.pdf5.95 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.