Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бобровська, М.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T08:13:00Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T08:13:00Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бобровська М.Ю. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бобровська М.Ю. - Київ, 2021. – 127 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | борошно спельти | uk_UA |
dc.subject | цінність грибів та ікри | uk_UA |
dc.subject | вдосконалення | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | інноваційні вироби | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Баль-Прилипко, Л.В. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bobrovska_M_2021_m.pdf | 4.38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.