Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБобровська, М.Ю.-
dc.date.accessioned2022-09-21T08:13:00Z-
dc.date.available2022-09-21T08:13:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБобровська М.Ю. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бобровська М.Ю. - Київ, 2021. – 127 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectварені ковбасиuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectборошно спельтиuk_UA
dc.subjectцінність грибів та ікриuk_UA
dc.subjectвдосконаленняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectінноваційні виробиuk_UA
dc.titleУдосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБаль-Прилипко, Л.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bobrovska_M_2021_m.pdf4.38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.