Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1024
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДобровінський, А.О.-
dc.date.accessioned2022-09-21T08:42:23Z-
dc.date.available2022-09-21T08:42:23Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДобровінський А.О. Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Добровінський А.О. - Київ, 2021. – 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1024-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясо овецьuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectсічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овецьuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОчколяс, О.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dobrovinskyi_A_2021_m.pdf2.71 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.