Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1024
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровінський, А.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T08:42:23Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T08:42:23Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Добровінський А.О. Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Добровінський А.О. - Київ, 2021. – 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1024 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясо овець | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології січених напівфабрикатів з м'яса овець | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Очколяс, О.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dobrovinskyi_A_2021_m.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.