Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1025
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дидюк, Т.Р. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T08:45:53Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T08:45:53Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дидюк Т.Р. Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатах : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Дидюк Т.Р. - Київ, 2021. – 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1025 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | січені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | ягоди годжі | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | котлетні маси | uk_UA |
dc.subject | охорона праці | uk_UA |
dc.title | Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатах | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Слободянюк, Н.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dydiuk_T_2021_m.pdf | 3.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.