Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1027
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, О.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T08:53:27Z-
dc.date.available2022-09-21T08:53:27Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГурський О.В. Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гурський О.В. - Київ, 2021. – 106 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1027-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectреструкторовані шинкові виробиuk_UA
dc.subjectплазма кровіuk_UA
dc.subjectказеїнат натріюuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології реструктурованих шинкових виробівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hurskyi_O_2021_m.pdf3.68 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.