Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1027
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T08:53:27Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T08:53:27Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гурський О.В. Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гурський О.В. - Київ, 2021. – 106 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1027 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | реструкторовані шинкові вироби | uk_UA |
dc.subject | плазма крові | uk_UA |
dc.subject | казеїнат натрію | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Крижова, Ю.П. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hurskyi_O_2021_m.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.