Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскаленко, І.В.-
dc.date.accessioned2022-09-21T09:02:43Z-
dc.date.available2022-09-21T09:02:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМоскаленко І.В. Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Москаленко І.В. - Київ, 2021. – 118 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1030-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectsous-vide технологіяuk_UA
dc.subjectсосискиuk_UA
dc.subjectдієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectвисівкиuk_UA
dc.subjectм’ясо кроляuk_UA
dc.subjectіндиче м’ясоuk_UA
dc.titleУдосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчуванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Moskalenko_I_2021_m.pdf4.13 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.