Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1031
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПилипенко, І.О.-
dc.date.accessioned2022-09-21T09:08:08Z-
dc.date.available2022-09-21T09:08:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПилипенко І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Пилипенко І.О. - Київ, 2021. – 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1031-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectварені сосискиuk_UA
dc.subjectборошно спельтиuk_UA
dc.subjectолія оливковаuk_UA
dc.subjectкреветкиuk_UA
dc.subjectкальмариuk_UA
dc.subjectм’ясо курятиниuk_UA
dc.subjectтехнологія варених ковбасних виробівuk_UA
dc.titleУдосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБаль-Прилипко, Л.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pylypenko_I_2021_m.pdf3.53 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.