Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1031
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пилипенко, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-21T09:08:08Z | - |
dc.date.available | 2022-09-21T09:08:08Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пилипенко І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Пилипенко І.О. - Київ, 2021. – 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1031 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | варені сосиски | uk_UA |
dc.subject | борошно спельти | uk_UA |
dc.subject | олія оливкова | uk_UA |
dc.subject | креветки | uk_UA |
dc.subject | кальмари | uk_UA |
dc.subject | м’ясо курятини | uk_UA |
dc.subject | технологія варених ковбасних виробів | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Баль-Прилипко, Л.В. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pylypenko_I_2021_m.pdf | 3.53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.