Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1032
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадчук, В.Ф.-
dc.date.accessioned2022-09-21T09:11:10Z-
dc.date.available2022-09-21T09:11:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРадчук В.Ф. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням лляного борошна : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Радчук В.Ф. - Київ, 2021. – 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1032-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.subjectтістова оболонкаuk_UA
dc.subjectлляне борошноuk_UA
dc.titleУдосконалення технології посічених напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням лляного борошнаuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Radchuk_V_2021_m.pdf5.32 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.