Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДигодюк, В.П.-
dc.date.accessioned2022-10-03T08:11:14Z-
dc.date.available2022-10-03T08:11:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДигодюк В.П. Оптимізація технології виробництва продукції свинарства : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Дигодюк В.П. - Київ, 2021. – 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1116-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва продукції свинарстваuk_UA
dc.titleОптимізація технології виробництва продукції свинарстваuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГрищенко, С.М.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyhodiuk_V_2021_m.pdf1.71 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.