Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1122
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гунченко, І.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-03T09:05:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-03T09:05:04Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гунченко І.А. Вплив активності корів на їх розвиток та господарсько-корисні ознаки : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Гунченко І.А. - Київ, 2021. – 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1122 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | корови | uk_UA |
dc.subject | активнысть корів | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | господарсько-корисні ознаки | uk_UA |
dc.title | Вплив активності корів на їх розвиток та господарсько-корисні ознаки | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Свириденко, Н.П. | - |
thesis.degree.departament | генетики, розведення та біотехнології тварин | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hunchenko_I_2021_m.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.