Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1125
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІрклієнко, Н.П.-
dc.date.accessioned2022-10-03T09:37:29Z-
dc.date.available2022-10-03T09:37:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІрклієнко Н.П. Розвиток мікроорганізмів на якість яловичих стейків та тривалість їх дозрівання : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Ірклієнко Н.П. - Київ, 2021. – 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1125-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрозвиток мікроорганізмівuk_UA
dc.subjectякість яловичих стейківuk_UA
dc.titleРозвиток мікроорганізмів на якість яловичих стейків та тривалість їх дозріванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОсадча, Ю.В.-
thesis.degree.departamentбіології тваринuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Irkliienko_N_2021_m.pdf2.19 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.