Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1131
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Христюк, П.П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-04T08:45:08Z | - |
dc.date.available | 2022-10-04T08:45:08Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Христюк П.П. Розвиток мікроорганізмів за сухої витримки преміальних стейків з яловичини : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Христюк П.П. - Київ, 2021. – 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1131 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | розвиток мікроорганізмів | uk_UA |
dc.subject | сухаї витримка | uk_UA |
dc.subject | преміальні стейки з яловичини | uk_UA |
dc.title | Розвиток мікроорганізмів за сухої витримки преміальних стейків з яловичини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Осадча, Ю.В. | - |
thesis.degree.departament | біології тварин | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khrystiuk_P_2021_m.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.