Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1141
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуць, Д.М.-
dc.date.accessioned2022-10-04T10:28:34Z-
dc.date.available2022-10-04T10:28:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКуць Д.М. Удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Куць Д.М. - Київ, 2021. – 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1141-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.subjectтехнології виробництва м’яса курчат-бройлерівuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБазиволяк, С.М.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kutz_D_2021_m.pdf2 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.