Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1160
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНамчук, М.В.-
dc.date.accessioned2022-10-06T06:17:36Z-
dc.date.available2022-10-06T06:17:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНамчук М.В. Вплив паратипових факторів на ріст молодняку м’ясних порід : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Намчук М.В. - Київ, 2021. – 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1160-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпаратипові факториuk_UA
dc.subjectрістuk_UA
dc.subjectмолоднякuk_UA
dc.subjectм’ясні породиuk_UA
dc.titleВплив паратипових факторів на ріст молодняку м’ясних порідuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКос, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнологій виробництва молока та м’ясаuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Namchuk_M_2021_m.pdf2.62 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.