Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1171
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пилипчук, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T07:37:05Z | - |
dc.date.available | 2022-10-06T07:37:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пилипчук М.В. Вплив стимулюючої підгодівлі на господарські ознаки бджолиних сімей : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Пилипчук М.В. - Київ, 2021. – 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1171 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стимулююча підгодівля | uk_UA |
dc.subject | господарські ознаки | uk_UA |
dc.subject | бджолині сім'ї | uk_UA |
dc.title | Вплив стимулюючої підгодівлі на господарські ознаки бджолиних сімей | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Головецький, І.І. | - |
thesis.degree.departament | конярства і бджільництва | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pylypchuk_M_2021_m.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.