Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1179
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкок, Р.І.-
dc.date.accessioned2022-10-13T07:32:44Z-
dc.date.available2022-10-13T07:32:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСкок Р.І. Характеристика господарсько-корисних ознак корів ВП НУБіП України “Агрономічна дослідна станція” : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Скок Р.І. - Київ, 2021. – 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1179-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгосподарсько-корисні ознакиuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectАгрономічна дослідна станціяuk_UA
dc.titleХарактеристика господарсько-корисних ознак корів ВП НУБіП України “Агрономічна дослідна станція”uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЧумаченко, І.П.-
thesis.degree.departamentтехнологій виробництва молока та м’ясаuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skok_R_2021_m.pdf1.82 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.