Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1184
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Солов’ян, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T07:56:20Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T07:56:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Солов’ян В.А. Тривалість продуктивного використання корів української чорно-рябої молочної породи : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Солов’ян В.А. - Київ, 2021. – 59 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1184 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | корови української чорно-рябої молочної породи | uk_UA |
dc.subject | тривалість продуктивного використання | uk_UA |
dc.title | Тривалість продуктивного використання корів української чорно-рябої молочної породи | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Антонюк, Т.А. | - |
thesis.degree.departament | технологій виробництва молока та м’яса | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Solovian_V_20211_m.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.