Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖиговець, М.В.-
dc.date.accessioned2022-10-13T09:23:06Z-
dc.date.available2022-10-13T09:23:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЖиговець М.В. Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Жиговець М.В. - Київ, 2021. – 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectжива масаuk_UA
dc.subjectпроміриuk_UA
dc.subjectзабійні якостіuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.titleПродуктивність і біологічні особливості перепелів різних порідuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСичов, М.Ю.-
thesis.degree.departamentгодівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничногоuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhyhovets_M_2021_m.pdf1.88 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.