Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жиговець, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T09:23:06Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T09:23:06Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Жиговець М.В. Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Жиговець М.В. - Київ, 2021. – 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | перепели | uk_UA |
dc.subject | жива маса | uk_UA |
dc.subject | проміри | uk_UA |
dc.subject | забійні якості | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.title | Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Сичов, М.Ю. | - |
thesis.degree.departament | годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhyhovets_M_2021_m.pdf | 1.88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.