Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепанська, В.П.-
dc.date.accessioned2023-02-06T09:39:25Z-
dc.date.available2023-02-06T09:39:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСтепанська В.П. Винний туризм як інструмент підвищення конкурентоспроможності України : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Степанська В.П. - Київ, 2021. – 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1322-
dc.description.abstractФакультет аграрного менеджментуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвиноuk_UA
dc.subjectвинний туризмuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleВинний туризм як інструмент підвищення конкурентоспроможності Україниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКовтун, О.А.-
thesis.degree.departamentадміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльностіuk_UA
thesis.degree.specialty073 «Менеджмент»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Адміністративний менеджмент" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stepanska_V_2021_m.pdf3.08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.