Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопченко, Н.А.-
dc.date.accessioned2023-08-04T08:21:34Z-
dc.date.available2023-08-04T08:21:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПопченко Н.А. Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Попченко Н.А. - Київ, 2022. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593-
dc.description.abstractЕкономічний факультетuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectпідвищення ефективностіuk_UA
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleЕфективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищенняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМірзоєва, Т.В.-
thesis.degree.departamentекономікиuk_UA
thesis.degree.specialty051 «Економіка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економіка підприємства" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Popchenko_Мahisterska_Efektyvnist_vyrobnytstva.pdf2.8 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.