Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попченко, Н.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-04T08:21:34Z | - |
dc.date.available | 2023-08-04T08:21:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Попченко Н.А. Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Попченко Н.А. - Київ, 2022. – 74 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593 | - |
dc.description.abstract | Економічний факультет | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | підвищення ефективності | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарська галузь | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | рентабельність | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Мірзоєва, Т.В. | - |
thesis.degree.departament | економіки | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 051 «Економіка» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Економіка підприємства" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Popchenko_Мahisterska_Efektyvnist_vyrobnytstva.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.