Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1784
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧижевська, В.Р.-
dc.date.accessioned2023-08-29T08:32:33Z-
dc.date.available2023-08-29T08:32:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧижевська В.Р. Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Чижевська В.Р. - Київ, 2022. - 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1784-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectальбумінuk_UA
dc.subjectнатуральні підсолоджувачіuk_UA
dc.subjectагар-агарuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectбез цукруuk_UA
dc.subjectдля діабетиківuk_UA
dc.subjectдля схудненняuk_UA
dc.titleРозробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білкуuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОчколяс, О.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chyzhevska_V_2022_Rozrobka_tekhnolohii_zefiru.pdf1.8 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.