Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1789
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кришеник, В.Я. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T08:47:45Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T08:47:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кришеник В.Я. Розробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення на основі рибної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Кришеник В.Я. - Київ, 2022. - 86 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1789 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | кулінарні вироби | uk_UA |
dc.subject | кулінарні вироби діабетичного призначення | uk_UA |
dc.subject | рибна сировина | uk_UA |
dc.title | Розробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення на основі рибної сировини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Тищенко, Л.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kryshenyk_V_2022_Rozrobka_tekhnolohii.pdf | 9.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.