Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1789
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКришеник, В.Я.-
dc.date.accessioned2023-08-29T08:47:45Z-
dc.date.available2023-08-29T08:47:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКришеник В.Я. Розробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення на основі рибної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Кришеник В.Я. - Київ, 2022. - 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1789-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіїuk_UA
dc.subjectкулінарні виробиuk_UA
dc.subjectкулінарні вироби діабетичного призначенняuk_UA
dc.subjectрибна сировинаuk_UA
dc.titleРозробка технології кулінарних виробів діабетичного призначення на основі рибної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kryshenyk_V_2022_Rozrobka_tekhnolohii.pdf9.64 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.