Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1790
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМурована, О.І.-
dc.date.accessioned2023-08-29T08:50:27Z-
dc.date.available2023-08-29T08:50:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМурована О.І. Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Мурована О.І. - Київ, 2022. - 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1790-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпудингuk_UA
dc.subjectхекuk_UA
dc.subjectсудакuk_UA
dc.subjectрослинні добавкиuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.titleРозробка технології рибного продукту для дітей шкільного вікуuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОчколяс, О.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Murovana_O_2022_Rozrobka_tekhnolohii_rybnoho.pdf5.99 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.