Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1790
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мурована, О.І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T08:50:27Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T08:50:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Мурована О.І. Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Мурована О.І. - Київ, 2022. - 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1790 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | пудинг | uk_UA |
dc.subject | хек | uk_UA |
dc.subject | судак | uk_UA |
dc.subject | рослинні добавки | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | термін зберігання | uk_UA |
dc.title | Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Очколяс, О.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Murovana_O_2022_Rozrobka_tekhnolohii_rybnoho.pdf | 5.99 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.