Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1791
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМусієнко, К.В.-
dc.date.accessioned2023-08-29T08:52:46Z-
dc.date.available2023-08-29T08:52:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМусієнко К.В. Дослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Мусієнко К.В. - Київ, 2022. - 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1791-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectефективність використанняuk_UA
dc.subjectскорцонераuk_UA
dc.subjectтехнологія молочних йогуртівuk_UA
dc.titleДослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorОчколяс, О.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Musiienko_K_2022_Doslidzhennia_efektyvnosti.pdf1.97 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.