Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПенікжаніна, А.О.-
dc.date.accessioned2023-08-29T08:57:07Z-
dc.date.available2023-08-29T08:57:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПенікжаніна А.О. Дослідження ефективності використання кореня лопуха у технології молочних йогуртів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Пенікжаніна А.О. - Київ, 2022. - 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1792-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectлопухuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectдесертuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectзразокuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleДослідження ефективності використання кореня лопуха у технології молочних йогуртівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСніжко, О.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Penikzhanina_A_2022_Doslidzhennia_efektyvnosti_vykorystannia.pdf2.45 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.