Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухенко, Є.В.-
dc.date.accessioned2023-08-29T09:02:29Z-
dc.date.available2023-08-29T09:02:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСухенко Є.В. Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сухенко Є.В. - Київ, 2022. - 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectпрополісuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectтехнологія ковбасних виробівuk_UA
dc.titleДослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorШтонда, О.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sukhenko_Ie_2022_Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf2.69 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.