Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухенко, Є.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T09:02:29Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T09:02:29Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сухенко Є.В. Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сухенко Є.В. - Київ, 2022. - 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | прополіс | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | технологія ковбасних виробів | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Штонда, О.А. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sukhenko_Ie_2022_Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf | 2.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.