Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1794
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗавадська, А.В.-
dc.date.accessioned2023-08-29T09:04:51Z-
dc.date.available2023-08-29T09:04:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗавадська А.В. Розробка рецептур і технології виробництва низькокалорійних емульсійних соусів спеціалізованого призначення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Завадська А.В. - Київ, 2022. - 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1794-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдикорослі ягодиuk_UA
dc.subjectводоростева сировинаuk_UA
dc.subjectпастеризовані соусиuk_UA
dc.subjectпоказники якості та безпечностіuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.titleРозробка рецептур і технології виробництва низькокалорійних емульсійних соусів спеціалізованого призначенняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorБаль-Прилипко, Л.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zavadska_A_2022_Rozrobka_retseptur.pdf3.27 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.