Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1794
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Завадська, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-29T09:04:51Z | - |
dc.date.available | 2023-08-29T09:04:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Завадська А.В. Розробка рецептур і технології виробництва низькокалорійних емульсійних соусів спеціалізованого призначення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Завадська А.В. - Київ, 2022. - 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1794 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | дикорослі ягоди | uk_UA |
dc.subject | водоростева сировина | uk_UA |
dc.subject | пастеризовані соуси | uk_UA |
dc.subject | показники якості та безпечності | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.title | Розробка рецептур і технології виробництва низькокалорійних емульсійних соусів спеціалізованого призначення | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Баль-Прилипко, Л.В. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zavadska_A_2022_Rozrobka_retseptur.pdf | 3.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.