Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРудь, М.В.-
dc.date.accessioned2023-09-11T10:39:09Z-
dc.date.available2023-09-11T10:39:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРудь М.В. Технологія виробництва продукції свинарства та шляхи її удосконалення : дипломна робота ... магістра : 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» / Рудь М.В. - Київ, 2022. - 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2041-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectпродукція свинарстваuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції свинарства та шляхи її удосконаленняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЛихач, В.Я.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rud_Мahisterska_Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf1.7 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.