Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2041
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рудь, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-11T10:39:09Z | - |
dc.date.available | 2023-09-11T10:39:09Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Рудь М.В. Технологія виробництва продукції свинарства та шляхи її удосконалення : дипломна робота ... магістра : 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» / Рудь М.В. - Київ, 2022. - 50 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2041 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UA |
dc.subject | продукція свинарства | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства та шляхи її удосконалення | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Лихач, В.Я. | - |
thesis.degree.departament | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rud_Мahisterska_Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.