Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2045
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпитальна, В.С.-
dc.date.accessioned2023-09-11T11:07:12Z-
dc.date.available2023-09-11T11:07:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШпитальна В.С. Якість інкубаційних яєць м’ясних курей різного віку : дипломна робота ... магістра : 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» / Шпитальна В.С. - Київ, 2022. - 56 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2045-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія інкубаціїuk_UA
dc.subjectморфологічні якості яєцьuk_UA
dc.subjectрезультати інкубаціїuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectм’ясний кросuk_UA
dc.subjectбатьківське стадоuk_UA
dc.titleЯкість інкубаційних яєць м’ясних курей різного вікуuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПрокопенко, Н.П.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shpytalna_Мahisterska_Yakist_inkubatsiinykh_iaiets.pdf1.72 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.