Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2046
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШишковська, О.С.-
dc.date.accessioned2023-09-11T11:10:12Z-
dc.date.available2023-09-11T11:10:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШишковська О.С. Оптимізація технологічного процесу інкубації яєць курей м’ясного кросу : дипломна робота ... магістра : 204 «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» / Шишковська О.С. - Київ, 2022. - 57 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2046-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія інкубаціїuk_UA
dc.subjectрежим інкубаціїuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectм’ясний кросuk_UA
dc.subjectбатьківське стадоuk_UA
dc.titleОптимізація технологічного процесу інкубації яєць курей м’ясного кросуuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПрокопенко, Н.П.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shyshkovska_Мahisterska_Optymizatsiia_tekhnolohichnoho.pdf1.73 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.