Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2268
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФасій, Б.М.-
dc.date.accessioned2023-10-13T06:51:41Z-
dc.date.available2023-10-13T06:51:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФасій Б.М. Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментації : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Фасій Б.М. - Київ, 2023. – 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2268-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрозроблення технологійuk_UA
dc.subjectтехнології харчових продуктівuk_UA
dc.subjectгаряча ферментаціяuk_UA
dc.titleРозроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментаціїuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorТищенко, Л.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fasii_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii.pdf1.85 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.