Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2268
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фасій, Б.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-13T06:51:41Z | - |
dc.date.available | 2023-10-13T06:51:41Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Фасій Б.М. Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментації : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Фасій Б.М. - Київ, 2023. – 66 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2268 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | розроблення технологій | uk_UA |
dc.subject | технології харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | гаряча ферментація | uk_UA |
dc.title | Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментації | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Тищенко, Л.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fasii_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.