Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, В.І.-
dc.date.accessioned2023-10-13T07:03:23Z-
dc.date.available2023-10-13T07:03:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарченко В.І. Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Харченко В.І. - Київ, 2023. – 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectборошно топінамбураuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.titleРозробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуруuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМартинчук, О.-
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchenko_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohii.pdf2.16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.