Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харченко, В.І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-13T07:03:23Z | - |
dc.date.available | 2023-10-13T07:03:23Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Харченко В.І. Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Харченко В.І. - Київ, 2023. – 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | борошно топінамбура | uk_UA |
dc.subject | функціональний продукт | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.title | Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Мартинчук, О. | - |
thesis.degree.advisor | Слободянюк, Н. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchenko_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohii.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.