Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛинок, Т.В.-
dc.date.accessioned2023-10-13T07:09:05Z-
dc.date.available2023-10-13T07:09:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛинок Т.В. Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Линок Т.В. - Київ, 2023. – 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectраціониuk_UA
dc.subjectперсоналізоване харчуванняuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчуванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКорнієнко, В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lynok_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia_metodiv.pdf2.13 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.