Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Линок, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-13T07:09:05Z | - |
dc.date.available | 2023-10-13T07:09:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Линок Т.В. Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Линок Т.В. - Київ, 2023. – 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | раціони | uk_UA |
dc.subject | персоналізоване харчування | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Корнієнко, В. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lynok_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia_metodiv.pdf | 2.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.