Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2274
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Медведкіна, О.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-13T07:11:40Z | - |
dc.date.available | 2023-10-13T07:11:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Медведкіна О.О. Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Медведкіна О.О. - Київ, 2023. – 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2274 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | іонізуюче випромінювання | uk_UA |
dc.subject | раціон | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | профілактика | uk_UA |
dc.subject | радіопротектори | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Крижова, Ю.П. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Medvedkina_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia.pdf | 2.6 MB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.