Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2274
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедведкіна, О.О.-
dc.date.accessioned2023-10-13T07:11:40Z-
dc.date.available2023-10-13T07:11:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМедведкіна О.О. Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Медведкіна О.О. - Київ, 2023. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2274-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectіонізуюче випромінюванняuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectпрофілактикаuk_UA
dc.subjectрадіопротекториuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінюванняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorКрижова, Ю.П.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medvedkina_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia.pdf2.6 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.