Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Биков, А.І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-11T07:28:35Z | - |
dc.date.available | 2024-01-11T07:28:35Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Биков А.І. Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Биков А.І. - Київ, 2023. – 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кури | uk_UA |
dc.subject | крос | uk_UA |
dc.subject | харчові яйця | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | промислове стадо | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Прокопенко, Н.П. | - |
thesis.degree.departament | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bykov_Mahisterska_Porivnialnyi_analiz_produktyvnosti.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.