Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБиков, А.І.-
dc.date.accessioned2024-01-11T07:28:35Z-
dc.date.available2024-01-11T07:28:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБиков А.І. Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Биков А.І. - Київ, 2023. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectкросuk_UA
dc.subjectхарчові яйцяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпромислове стадоuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технологіїuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorПрокопенко, Н.П.-
thesis.degree.departamentтехнологій у птахівництві, свинарстві та вівчарствіuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bykov_Mahisterska_Porivnialnyi_analiz_produktyvnosti.pdf2.56 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.