Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2687
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитренко, Д.В.-
dc.date.accessioned2024-05-23T05:43:52Z-
dc.date.available2024-05-23T05:43:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДмитренко Д.В. Удосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Дмитренко Д.В. - Київ, 2023. – 93 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2687-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибна сировинаuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології ковбасних виробів на основі рибної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dmytrenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kovbasnykh.pdf2.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.