Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2688
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДорожко, В.В.-
dc.date.accessioned2024-05-23T05:47:56Z-
dc.date.available2024-05-23T05:47:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДорожко В.В. Удосконалення технології сушеної продукції з модифікацією смако-ароматичних властивостей : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Дорожко В.В. - Київ, 2023. – 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2688-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectкоропuk_UA
dc.subjectснекиuk_UA
dc.subjectсоусuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectрозрахунки економічної ефективностіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології сушеної продукції з модифікацією смако-ароматичних властивостейuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dorozhko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_sushenoi.pdf3.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.