Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілоненко, М.І.-
dc.date.accessioned2024-05-23T05:55:42Z-
dc.date.available2024-05-23T05:55:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФілоненко М.І. Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет) : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Філоненко М.І. - Київ, 2023. – 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2690-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectкоропuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрослинна ировинаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectрозрахунки економічної ефективностіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет)uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСавченко, О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filonenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.