Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2691
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаркавенко, В.А.-
dc.date.accessioned2024-05-23T10:56:39Z-
dc.date.available2024-05-23T10:56:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГаркавенко В.А. Удосконалення технології січених напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гаркавенко В.А. - Київ, 2023. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2691-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкоропuk_UA
dc.subjectкларієвий сомuk_UA
dc.subjectклітковина насіння конопельuk_UA
dc.subjectрибнi кoтлетиuk_UA
dc.subjectнaпiвфaбрикaтиuk_UA
dc.subjectтехнoлoгiяuk_UA
dc.titleУдосконалення технології січених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Harkavenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii _sichenykh.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.