Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2692
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХарченко, А.С.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:02:02Z-
dc.date.available2024-05-23T11:02:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарченко А.С. Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Харченко А.С. - Київ, 2023. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2692-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія гарячого копченняuk_UA
dc.subjectскумбріяuk_UA
dc.subjectрибні рулетиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології кулінарної продукції гарячого копченняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kulinarnoi.pdf2.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.