Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозаков, Ю.В.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:07:47Z-
dc.date.available2024-05-23T11:07:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКозаков Ю.В. Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Козаков Ю.В. - Київ, 2023. – 75 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2694-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстерлядьuk_UA
dc.subjectфукуcuk_UA
dc.subjectлaмiнaрiяuk_UA
dc.subjectрибнi кoтлетиuk_UA
dc.subjectшвидкoзaмoрoженi нaпiвфaбрикaтиuk_UA
dc.subjectтехнoлoгiя вирoбництвauk_UA
dc.subjectхoлoдильне зберiгaнняuk_UA
dc.titleУдосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерлядіuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЛебська, Т.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kozakov_Iu_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_shvydkozamorozhenykh.pdf2.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.