Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2694
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козаков, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-23T11:07:47Z | - |
dc.date.available | 2024-05-23T11:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Козаков Ю.В. Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Козаков Ю.В. - Київ, 2023. – 75 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2694 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стерлядь | uk_UA |
dc.subject | фукуc | uk_UA |
dc.subject | лaмiнaрiя | uk_UA |
dc.subject | рибнi кoтлети | uk_UA |
dc.subject | швидкoзaмoрoженi нaпiвфaбрикaти | uk_UA |
dc.subject | технoлoгiя вирoбництвa | uk_UA |
dc.subject | хoлoдильне зберiгaння | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Лебська, Т. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kozakov_Iu_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_shvydkozamorozhenykh.pdf | 2.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.