Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМакаров, О.Р.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:22:12Z-
dc.date.available2024-05-23T11:22:12Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМакаров О.Р. Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Макаров О.Р. - Київ, 2023. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2697-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясний хлібuk_UA
dc.subjectпрісноводна рибаuk_UA
dc.subjectрозробка рецептуриuk_UA
dc.subjectмаслиниuk_UA
dc.subjectброколіuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.titleРозробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної рибиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Makarov_Mahisterska_Rozrobka_retseptury.pdf2.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.