Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2698
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатвійчук, В.С.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:24:55Z-
dc.date.available2024-05-23T11:24:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМатвійчук В.С. Удосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Матвійчук В.С. - Київ, 2023. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2698-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмідіїuk_UA
dc.subjectпловuk_UA
dc.subjectдругі заморожені стравиuk_UA
dc.subjectрецептуриuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.titleУдосконалення технології других заморожених страв з гідробіонтівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМенчинська, А.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Matviichuk_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_druhykh.pdf2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.