Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОмельчук, П.М.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:28:32Z-
dc.date.available2024-05-23T11:28:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationОмельчук П.М. Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Омельчук П.М. - Київ, 2023. – 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2699-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпастаuk_UA
dc.subjectікраuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectрецептуриuk_UA
dc.titleУдосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorМенчинська, А.А.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Omelchuk_P_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_pastopodibnykh.pdf3.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.