Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2701
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоліщук, М.В.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:39:24Z-
dc.date.available2024-05-23T11:39:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПоліщук М.В. Удосконалення технології кормів для тварин на основі вторинної рибної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Поліщук М.В. - Київ, 2023. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2701-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectконсерви для домашніх тваринuk_UA
dc.subjectокуньuk_UA
dc.subjectчуфаuk_UA
dc.subjectпреміксиuk_UA
dc.titleУдосконалення технології кормів для тварин на основі вторинної рибної сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Polishchuk_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kormiv.pdf2.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.