Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоєнко, Т.М.-
dc.date.accessioned2024-05-23T11:57:53Z-
dc.date.available2024-05-23T11:57:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРоєнко Т.М. Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Роєнко Т.М. - Київ, 2023. – 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2703-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибні зразиuk_UA
dc.subjectпрісноводна рибаuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної рибиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Roienko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_farshevykh.pdf2.8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.