Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2707
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоров, В.А.-
dc.date.accessioned2024-05-23T12:27:51Z-
dc.date.available2024-05-23T12:27:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСидоров В.А. Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сидоров В.А. - Київ, 2023. – 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2707-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхінкаліuk_UA
dc.subjectриба білий амурuk_UA
dc.subjectрослина сировинаuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectрецептуриuk_UA
dc.titleУдосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонціuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСлободянюк, Н.М.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sydorov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.