Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2707
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоров, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-23T12:27:51Z | - |
dc.date.available | 2024-05-23T12:27:51Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сидоров В.А. Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сидоров В.А. - Київ, 2023. – 91 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2707 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | хінкалі | uk_UA |
dc.subject | риба білий амур | uk_UA |
dc.subject | рослина сировина | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | рецептури | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Слободянюк, Н.М. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sydorov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf | 2.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.