Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2708
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тюрменко, Я.М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-23T12:38:36Z | - |
dc.date.available | 2024-05-23T12:38:36Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тюрменко Я.М. Розробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів риб : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тюрменко Я.М. - Київ, 2023. – 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2708 | - |
dc.description.abstract | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові концентрати | uk_UA |
dc.subject | чіпси | uk_UA |
dc.subject | товстолобик | uk_UA |
dc.subject | кріп | uk_UA |
dc.subject | морська капуста | uk_UA |
dc.title | Розробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів риб | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Лебська, Т. | - |
thesis.degree.departament | технології м’ясних, рибних і морепродуктів | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 181 «Харчові технології» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tiurmenko_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_rybnykh.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.