Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2708
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТюрменко, Я.М.-
dc.date.accessioned2024-05-23T12:38:36Z-
dc.date.available2024-05-23T12:38:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТюрменко Я.М. Розробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів риб : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тюрменко Я.М. - Київ, 2023. – 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2708-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові концентратиuk_UA
dc.subjectчіпсиuk_UA
dc.subjectтовстолобикuk_UA
dc.subjectкріпuk_UA
dc.subjectморська капустаuk_UA
dc.titleРозробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів рибuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЛебська, Т.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tiurmenko_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.