Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТолочко, М.К.-
dc.date.accessioned2024-05-23T12:41:07Z-
dc.date.available2024-05-23T12:41:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТолочко М.К. Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Толочко М.К. - Київ, 2023. – 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2709-
dc.description.abstractпpянo-apoмaтичні кopeнeплoдиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectпpecepвиuk_UA
dc.subjectмідіїuk_UA
dc.titleЗастосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервівuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЛебська, Т.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tolochko_Mahisterska_Zastosuvannia_moliuckiv.pdf2.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.