Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2710
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТигранян, А.Р.-
dc.date.accessioned2024-05-23T12:44:42Z-
dc.date.available2024-05-23T12:44:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТигранян А.Р. Удосконалення технології пресервів з молок лососевих : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тигранян А.Р. - Київ, 2023. – 80 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2710-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпресервиuk_UA
dc.subjectсолінняuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.titleУдосконалення технології пресервів з молок лососевихuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorІванюта, А.О.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tyharanian_A_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_preserviv.pdf2.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.